Για το νέο όργιο κρατικού αυταρχισμού στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Η “Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων” καταγγέλλει το νέο όργιο αυταρχισμού που εξαπέλυσε σήμερα η κυβέρνηση, στις συμβολικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για να τιμηθεί η μνήμη του 15χρονου δολοφονημένου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Απέναντι σε αυτές τις εκδηλώσεις, η κυβέρνηση απάντησε με χιλιάδες συνωστισμένους αστυνομικούς, αυταρχικές και χυδαίες πρακτικές, παρεμπόδιση προσέγγισης στο σημείο της δολοφονίας για να αφεθούν λίγα λουλούδια, μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις, ακόμη και δικηγόρων της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, ότι τα μέτρα της κυβέρνησης δεν σκοπεύουν στην προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία, για τη διακινδύνευση της οποίας έχει εγκληματικές ευθύνες, αλλά στη φίμωση των εργαζόμενων, του λαού και της νεολαίας, στη μονιμοποίηση πρακτικών καταστολής και αυταρχισμού, με πρόσχημα την πανδημία.

Καλούμε τους δικηγόρους να καταδικάσουν το νέο όργιο αυταρχισμού της κυβέρνησης, να υπερασπιστούν τις λαϊκές ελευθερίες και δικαιώματα.

This entry was posted in Αταξινόμητα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s